Thursday, August 4, 2011

blog saya berwajah baru :)

hi sumer :) mood tgh baek punya ni.baek punya laa terbaik dr ladang getah .tajuk entry kat ats sane .lw tak nmpak meh nak bsar kan screen anda :hehe .bukan2 jer kau chui .sebenarnya aku suke sgt tgk blog yg cmel dh lama aku usha panas je blog yg ku berkenan tuh la.nak tgk gak? tekan sini dan sini dan sni yg paling chui syg hehe :) .koran tahu tak blog doran ni kemas . and sgt buad aku suke :) lalala ! senyum laa ye koran sume. yela doran umo baru 17 tahun .baru ke? buka 17 dh tua ke? haha jht ye chui? sorry u olls ..haha chui 17 thn tak thu blog lae la.blog since form6 asenye. bloggie cm doran ni ada bakat .pandai godek2 code utk blog.td chui ada juga la kan pg tutor doran nk buad sendri ssh la last2 chui nye blog rosak sbb code yg salah. hampir putus asa jgalah chui td sbb blog dah damage sgt .rase cam nak buang jer td blog ni.tp chui mmg takley xde blog ni walaupon takder reader yg ramai tp chui still syg blog ni .tak thu knp hehe :) lagypom dh lama scandal ngn blog ni kn :) hampir 2 tahun or lebih kot .


neway chui dah berjaya ada muka blog baru sbb seseorang .yes she :) achik syida .actually pada mula chui mintak tlg la dye buatkn tlg ajar edit .bila chui try takley .chui mntak dye buatkan.muka tak malu kan chui :( tp nak tak nk try laa jga mntak dye buatkan. OMG ! DYE ckp oke? wah2 kembang hidung kejap chui :P and hasilnya mcm koran tgk .takpe chui mmg like simple mcm ni .hehe .big thanks kat achik tlg chui .kfc bolehkah? cpt2 ,like law suka .P lwat dh jap gy nak bgun sahur lak :O hehe :) tq achik lg sali :P tdo lena chui mlm ni .. k babaiiiii !!

2 comments:

Achik SYIDA said...

big welcome juga chui (:
nak minta duit raya boleh?haha..
tak da lah gurau je chui..

chui ™ said...

wet raya ? oke2 :) post laa bak alamak ! nak suruh pakcik postmen gy anta !hehe