Tuesday, August 9, 2011

Contest Photo Paling Kawai

hi sweetie2 :P
minat domo ? chui pon suka :P mr domo? like ta? hehe .mr domo telah buad satu contest taw seperti tajuk entry . phto paling kawai taw ! stiap contest mesti ada syarat kn .

  • Korang wajib follow blog mr domo, kalau tak automatic tersingkir.
  • Buat satu entri pasal contest ni "contest photo paling kawai"
  • Letak banner DI ATAS dalam entri,   
  • letak gambar korang yang paling kawai. Make sure pakai baju raya, oke ? Tak nak ponn takpe.
  • Tag 2 orang kawan, pastikan diaorang tao.
  • Coment penyertaan korang dalam entri ini.
  • Like page mr domo

chui letak gambar ni oke mr.domo 
    buruk gila chui sanggul !
chui tag kan una ,achik & sarah 

hadiah hadiah yg menanti pemenang 


  • Hadiah pertama : RM 30 topup
  • Hadiah kedua : RM 15 topup
  • Hadiah ketiga : RM 5 topup

Tarikh tutup : 31 ogos 2011
k babai !

5 comments:

chui ™ said...

akak :) una dah join lame dah ^^

iPai said...

hee, ingatkan ada gambar domo ..

terbaik !!

H.J said...

singgah dari blog una..haha

chui ™ said...

kak una :P tak thu tag una juga
ipai : takder chui la miss domo hehe
h.j : tq sudi dtg

mr domo said...

mr domo nak bagitao terima kasih sebab join contest. Maaf lambat gitao sebab wifi kat matrik buad hal pulokk. >.<