Saturday, August 6, 2011

Pertandingan : Siapa yang bakal jadi 100th Follower Special Edition ?




hye pembaca blog sume :P ada ke tgh bace ni ke aku syok sendri ? hehe .harap2 xla kan . ha kali ini chui masuk 1 lagy contest nak wat cmne tgh gila contest Hehe .OKE nampak banner di ats ? cun? oke2. xley puji lebih tuan banner kembang laju2 nanti hehe :P
so jom pergi ke blog tuan banner oke.tekan sini cepat2 klik2 :p

mesti koran dah baca kan syarat2 nye :P oke baiklaa.sbb chui tak pernah pon blogwalkin ke blog beliau hehe so dgn rajinnya kodet2 blog dia .hehe .:P wah2 jauh jln la hehe :0 so terjumpa entry ini .taw knp chui suke entry ni ? sbb dr chui dpt tahu tuan punya blog ialah lelaki .(klaw silap tlg btolkn ) & dia hemsem hehe.opss tuan blog tu yg ckp bukan chui :p main2 je jgn mrh naa.hehe .okelah sbb suke post td krn chui bru thu fakta tentang jepun .lgpon wah2 stail la tajuk entry anda 2. gempak hehe !yg paling best stail kat kne tgal bini .hehe !

amboi melalut dh chui tulis pjg2 .oke2 takpe utk top up rm30 . bersamamu sbb chui use digi. ohh abg hemsem harap2 chui dptla hehe :P ohh ye keep in touch >:

chui tag kan dua insan ini :P

pertama diana
kedua dyana

oke babai !

1 comment:

Muhammad Hafiz bin Zubir said...

hey ! tahniah ! keputusan da kua !
http://birdsangry96.blogspot.com/2011/08/keputusan-pertandingan-siapa-yang-bakal.html