Wednesday, August 10, 2011

rabu datang rabu pergi rabu rabu :P

pernah tak kamu rasa mcam pitca ini ? mesti laa pernah kan ? kan kan ? kadang kadang lau macam ini mesti cakap soran diri .ape benda laa ini .bakpe laa aku dokley nak tidurrr. kalau yang tidur dengan adek ke kakak ke mesti kta mcm ni " amboi sedap nye adeq aku tuh tidurr lena nya,mimpi apa agaknya 2 " .mesti rasa tergugat laa .apa tak nya .koran tengok jam kat dinding depan koran tuh dah 2 3 pagi kan (2 pon lau jam koran kat dinding la hehe ).sambil monoloq mesti koran terlayan  juga laa en :P fikir mcm2 itu ini . dalam koran fikir tuh la bila nak tidurr ,tertidurr laa koran . banyak kali juga benda ni jadi kat aku . koran ada ? haha :P 

nota kaki : wordless wednesday laa sgt aku ni kan : hehe .bye !

6 comments:

Pure Mahabbah Fillah said...

assalam..

hihihii mmg selalu jd cm nie...

huuhuhuu

chui ™ said...

walaikum salam :hehe

Wanie said...

hehe..wordless tak boleh ade explanation ok..

malam2 susah nak tido skang ni..huhu..golek2 sampai ke pagi..huwaa

chui ™ said...

wanie : dah tahu dah tp nak wat camne kan nama blog kan babbler haha !

sarah honey said...

sokmo2 la jadi kat aku. tensyen weyh. konon2 text pa, kbye nk tido awl. skali amik kau, kol 4 pun xleh nk mimpi2 lagi. haha

chui ™ said...

sarah : amek tah egt aku jer say bye2 kat L. haha ! mu pom dop tdor hello ah aku haha