Tuesday, August 2, 2011

ada org bg phone ni :)

hey guy ! :p ada ke org tgh bce ni? xkesahla kn , amatlah teruja bila ada org bg c3 ni kat aku (semyum sampai pucat ) hehehe :) kau ada ? xde kn. eala phone ni phone idaman setelah phone aku yg Yari 2 rosak tempoh hari.sebenarnya agk lama dah pon yari 2 rosak.nk taw sbb ape? yela aku ni penganas kasar aku pakai phone slide lae lak enn.aku kuat msg kwn2 teman syang2 lagi laa .so ketup ketap phone byak kali last2 osak gak. mna tambah lagi phone asyek jatuh osak la screen nye. tak berrepair agy.

wa manyak cakap kn? ha,berbalik c3 td bnyak laa ada yg nak kasi aku c3 free2 cam g2 je kan mmg takder la kan.berharaplaaa sgt lagi hehe :) so sweet laa please gve me one. pink only :) yes mmg laaa aku dapat c3 but nun kat dlam mimpi jer semalam.apa yg best mcm real tuh ! :P ko ada mimpi cmtu? hahaha ! best la sgt.neway tgh  berangan nk pakai c3 sem depan.alamak aku bukan nk use wet pt la .adalaa wet lain. hari tu aku tgok kat GIANT kn phone ni rm319? apa cer ? ayai ! manyak mulah sudah ,ad over coz nk raya kot kn :) xpela aku akan dapat gak nanti .xsbr nk use bia la xde 3g but aku suke sgt design phone 2.hehe :) pada yg suke jugak like byk2 entry ni oke .oke la sempena puasa ni selamat berpuasa oke :) k babaiiiii!!

2 comments:

Achik SYIDA said...

wah,dapat c3 :)
jeles ni xD

chui ™ said...

haha :) kn best lw btol2 dpt kn achik ! chui nk sgt !