Saturday, August 18, 2012

layan movy

hello u olss.
mlm ni layan movy :) 
 jom tgok movy ape ?


review tentang cerita :
~ okay mmg tgok sbb pelakon dia ,remy & yg pakai cincin tu .
~ starting xley blah ingat cam cita bohsia cari jalan pulang jer td.
~apa lagy ea? xsyok sgt sbb ley bajet ending camne.
~ yg tak best cam cte sal doran2 jer. xde watak lain
~after all, bolehla :D 
~ 3 * star je kot .


review :
~ same like cte taiko, tgok cte ni pom sbb atar berlakon lupa nama sebenar  ,dia yg pkai cermin mata hitam .
~ suka rambut girl ni lam cte tu , teringin nk rambut cmtu .
~ agak confius gay ke muskris dan kwn tu ?
~ ending , tak suk tak suke mukris mnggal .
~ afterall, 5 * hehe :)

semalam tengok dua citer ni tapi tak habes sbb bg aku cam bosan , sorry :)



hehe :) sape dah tgok smpai ending ?
ce cite ce cite :)

ni movy yg sy tgk .
koran pula ? share2 la .



4 comments:

filzah said...

banyak nya tengok movie. hihi. dlm satu hari ka ni ?

chui ™ said...

yes :) haha :)
bosan la darlin

Lyaa Suriany said...

heeee
mood berjiwangni

chui ™ said...

hehe haruslaa